Kanteel

Kinderopvang

 

Buitenschoolse opvang 4-13 jaar bij  BSO Morgenzon.

Wil je als ouder werk en kinderen combineren? Uiteraard wil je dan dat zij in goede handen zijn. Kanteel Kinderopvang verzorgt buitenschoolse opvang voor kinderen van de Vlasgaard, de Wizzert en het Oventje. BSO Morgenzon werkt met verschillende leeftijdsgroepen met vaste professionele pedagogisch medewerkers, die een gevarieerd programma aanbieden, zodat uw kind zich lekker kan ontspannen en ontwikkelen.

Wat doen we op de BSO?

Op BSO Morgenzon van Kanteel kan je kind na school lekker samen met vriendjes verder spelen, lol maken of ontspannen op de bank liggen om een boek te lezen. Na een drukke dag op de basisschool kunnen ze bij ons even rustig aan tafel hun verhaal kwijt. Alles is mogelijk.Kinderen beslissen bij Kanteel mee over de activiteiten, het speelgoed en hoe de ruimte ingericht moet worden. Wij hebben ervaren dat kinderen hier heel goed over mee kunnen denken en samen beslissingen kunnen nemen. Bij Kanteel mogen kinderen zelf kiezen wat ze gaan doen. En wij zorgen er uiteraard voor dat we hen zo nu en dan voor iets nieuws enthousiast kunnen maken. Daarom bieden we verschillende activiteiten en gratis workshops aan. Van fotografie tot toneel en van natuur tot techniek. Kinderen hebben bij ons echt inspraak in wat ze gaan doen! En leuke uitstapjes horen daar uiteraard ook bij.

Samenwerking met school

Kanteel Kinderopvang heeft een intensieve samenwerking met het basisonderwijs, zodat we samen kunnen werken aan de toekomst van de kinderen. Dit start al bij het kinderdagverblijf dat Kanteel ook verzorgt voor kinderen van 0-4 jaar, waarbij de oudste kinderen een extra uitdagend aanbod krijgen dat past bij hun leeftijd. Kinderdagverblijf Morgenzon is gelegen in kindcentrum Morgenzon. Door de nauwe samenwerking wordt de stap naar de basisschool een stukje makkelijker.Het voordeel is; je hoeft als ouder niet meer je kinderen op verschillende plekken op te halen. Maar, nog belangrijker: de ontwikkeling van jouw kind wordt van 0-13 jaar (in samenwerking met de basisschool) gevolgd en gestimuleerd.

Opvang op de BSO

Er zijn verschillende pakket binnen de BSO om af te nemen. Vraag naar de mogelijkheden  Ook wanneer jouw zoon of dochter graag eens met hun vriendjes en vriendinnetjes op de BSO willen spelen is dit mogelijk. Onze BSO is voor iedereen toegankelijk.  

Openingstijden

BSO Morgenzon is geopend op alle dagen voorschools en naschools en biedt opvang in de schoolvakanties en op studiedagen. 

KDV

KDV Morgenzon biedt dagopvang aan kinderen van 0-4 jaar en een aparte groep voor kinderen van ca 3 jaar. We bieden zo de oudste peuter mooie ontwikkelkansen en leuke uitdagende activiteiten vanuit het VVE-programma Piramide en hebben ook de mogelijkheid extra aandacht te verzorgen indien de ontwikkeling daarom vraagt. Voor het hele jonge kind  volgen we het schema dat u thuis ook aanbiedt en bieden we veel individuele aandacht en rust, naast natuurlijk net zo goed ook mooie ontwikkelmogelijkheden.Het KDV is geopend op alle dagen (vanaf 07.30 tot 18.00 uur, afwijkende tijden in overleg). 

Meer weten?

Bekijk onze website voor meer informatie over wat de BSO inhoudt via www.kanteel.nl of om te zien wat wij allemaal doen op Facebook via www.facebook.com/kanteel. Heb je vragen? Neem contact op met de afdeling Relatiebeheer voor meer informatie (relatiebeheer@kanteel.nl of via 073 - 851 99 99). Of neem contact op met de Kinderopvangmanager: Ingrid de Krieger, idkrieger@kanteel.nl of 06-46056423.